Kiihkeä nainen sisko antoi pillua

kiihkeä nainen sisko antoi pillua

Jaana oli ihaillut Jannen vatsalihaksia sekä voimakkaita käsiä, hän arveli saavansa kohta voimallista tyydytystä, eikä meinannut enä malttaa odottaa. Kyrpäni ponnahti ilmaan, ja tällä kertaa Jaana ei nauranut. Saunahuoneen ovi kävi ja istuskelin paikallani hiiren hiljaa. Jaana meni edeltä laiturille, Jannen vielä vetäessä uikkareita jalkaansa saunamökissä. Jaana ei saanut illalla purettua paineitaan, hän ei mahda itselleen mitän, Jannen rentona oleva kalu herättä hänessä jälleen haluja. kiihkeä nainen sisko antoi pillua kiihkeä nainen sisko antoi pillua

Kun poika sai: Kiihkeä nainen sisko antoi pillua

Hän on myös kylän tavotelluin nainen, kaikki sinkkumiehet (paitsi Janne) ovat yrittäneet pästä Jaanan kanssa peiton alle, mutta juurikaan kukaan ei ole siinä onnistunut. Jaa, ok, hyvä lenkkiä sitten, sanoin jokseenkin hämmästyneenä. Jaanan peppu on kiinteän pyöreä, hänen jalkansa on pitkät ja hoikat. Nykyän asiat olivat hieman toisella tolalla siis työelämän suhteen. Katselin seinä, maata, kattoa käytännössä kaikkea muuta kuin Jaanaa. Ripustin pyyheen löylyhuoneen sisällä olevaan koukkuun; yllättäisin Jaanan istumalla lauteilla ja kutsuisin hänet saunomaan kanssani.

Kiihkeä nainen sisko antoi pillua - Vanhempaa tai nuorempaa

Jannen pä saattaa olla hiukan pehmeä, mutta samaa ei voi sanoa Jannen alapästä, se tuntuu jo kivikovalta ja paksulta miettii Jaana huokaillen. Jaana olikin jo ehtinyt Jannea odotellessa keittämän heille kahvit sekä kattamaan pöydänkin kahdelle. Varsinkaan Janne ei tiennyt, että tällä asennolla oli joku nimikin, hän vain mielsi olevansa Jaanan reisien ihanan lämpimässä syleilyssä. Kun Janne on jo lähellä laituria, havahtuu nyt Jaana olevansa ajatuksissaan ja tuijottamassa Jannea. Lopulta tartuin Jaanaa lantiosta ja aloin painaa häntä pättäväisesti alaspäin. Sain tietä tämän vasta pari kiihkeä nainen sisko antoi pillua viikkoa sen jälkeen, kun hän oli satuttanut polvensa. Jaana riisui housuni, kovana sykkivä elimeni pullotti harmaissa boksereissa. Verhojen välistä aurinko valaisee myös osan Jannen vartaloa, särestä olkapähän.

Kommentti “Kiihkeä nainen sisko antoi pillua”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *