Thai hieronta kallio hierontaa riihimäki

thai hieronta kallio hierontaa riihimäki

Hierontaotteemme ovat rauhallisia, varmoja ja tarkoituksenmukaisia, ei liian kovia mutta ei liian helliäkän. Joskus jopa auttaa uniongelmiin. Palvelumme on ammattitaitoista, laadukasta, asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottavaa, kuuntelemisen ja rentouttavan ilmapiirin ollessa läsnä. Triggerhieronnasta on apua: Lihaskipuihin, kramppeihin, suonenvetoihin, migreeniin, jäsenien puutumisiin sekä iskiakseen. Myös monet Helsingistä hierojaa etsivät turistit ovat löytäneet meidät asiakkailtamme saamiemme hyvien asiakasarvioiden ansiosta!

Thai hieronta kallio hierontaa riihimäki - Thai massage

Pimnaran aito Thaihieronta on muuttanut uusiin tiloihin. Tai hieronnan ja kasvohoidon. Triggerpisteet Triggerpisteet eli lihaksissa olevat kovettumat johtuvat usein pitkäaikaisesta istumisesta.  Kuumakivihieronta, hieronnassa käytetän Juuan vuolukiviä. thai hieronta kallio hierontaa riihimäki

Näin thai -hieronnassa: Thai hieronta kallio hierontaa riihimäki

Me koulutettuina hierojina autamme sinua, kun. Haluat hemmottelua puolisollesi, perheenjäsenellesi, ystävällesi tai työkaverille. Meiltä voit myös, saada aikoja joustavasti arkena ja pyhänä, jopa jo samalle päivälle. Käytämme perinteisen klassisen hieronnan turvallisia hierontatekniikoita ja hierontaotteita, Soveltaen myös muita hyviksi toteamiamme tekniikoita ja hoitomuotoja, kuten triggerpiste- ja faskiakäsittelyä, mobilisoivaa ja poikittaishierontaa, fysikaalisia lämpöhoitoja, aktiivisia ja passiivisia venytyksiä tai kinesioteippausta, tule kokeilemaan! Tule käymän tai soita niin tehdän sinulle nainen ulkomailta lansi turunmaa sopiva hoitosuunnitelma.

Noin thai hieronta kallio hierontaa riihimäki

Näytä kaikki viestit thai hieronta kallio hierontaa riihimäki →

Kommentti “Thai hieronta kallio hierontaa riihimäki”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *