Tapanilan auto kuopio joyourself

tapanilan auto kuopio joyourself

Myytävät varaosat ovat alkuperäisosia, varaosien alkuperä tunnetaan auton valmistenumeron tai rekisteritunnuksen perusteella. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 83 autopurkaamon ja sen alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Kaupparekisterissä, ennakkoperintärekisterissä, työnantajarekisterissä, taloustiedot (miljoonaa euroa) (tuhatta euroa) 20/01 20/01, liikevaihto (tuhatta euroa), liikevaihdon muutos -9,3 -2,2 -17,2 -12,1. Palaute, tapanilan, auto, mestarinkatu 7 70700, kuopio, puh:, Faksi. Kuopio (Pohjois-Savo palvelut/huomioitavaa: Varaosahaku, renkaat, vanteet, purkuun tulevat autot, löytötori, kierrätys. Varastossamme on myös uusia ajovaloja, takavaloja ja puskureita.

Tapanilan auto kuopio joyourself - Tapanilan auto

Renkaat)Lähde: YTJ Voimassa olevat rekisteröinnit Ennakkoperintärekisteri:.3.1995 Verohallinnon perustiedot:.9.1986 Työnantajarekisteri:.1.1989 Kaupparekisteri:.8.1986 Arvonlisäverovelvollisuus: Liiketoiminnasta:.6.1994 Kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta:.10.2000Lähde: YTJ Tietoa yrityksestä Autopurkaamo Tapanilan Auto on perustettu vuonna 1986. . Tapanilan auto, mestarinkatu 7 70700 Kuopio,. Toimitusjohtajana toimii Kari Juhani Haatainen.

Videos

Daisy JO AND emmarae eating pussy girl ON girl orgasm RED head blonde milf.

Tapanilan auto kuopio joyourself - Auto, kuopio, oy

Paikkakunta: kuopio, virallinen nimi: Tapanilan, auto, oy, puhelinnumero:, sähköpostiosoite: Nettisivut: Osoite: Mestarinkatu 7, 70700. Käytämme evästeitä, jotta sivustomme optimoidaan tarpeitasi varten. VOH on Suomen ainoa toimija, jolla on käytössän osien laatuluokitus. Lue lisä, tunnemme varaosiemme alkuperän. Auto-Kuopio Oy, kallantie 15, 70400 Kuopio. Yrityksen nettisivuilla on varaosahaku, luettelo purkuun tulevista autoista ja tietoja valikoimassa olevista renkaista ja vanteista.

Natacha: Tapanilan auto kuopio joyourself

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästenkäytäntömme. Yritys on toiminut vuodesta 1970 lähtien sillä on siis yli 40 vuoden kokemus. (Päivitetty: yhtiön toimialana on harjoittaa erilaisten moottoriajoneuvojen osien ja tarvikkeiden sekä romumetallien maahantuontia, maastavientiä ja korjausta sekä tukku- ja vähittäiskauppaa; arvopaperien, osakkeiden ja asunto-osakkeiden kauppa, huoneistojen osto. Käytössämme olevat 1200 m toimitilat ja noin 100 auton varastomme takaavat viihtyisän asioinnin. EuroaLähde: Fonecta-konserni Toimipaikan henkilöstöluokka 59 henkilöälähde: Fonecta-konserni Toimialaluokitus (TOL2008) 45321 Moottoriajoneuvojen osien ja varusteiden vähittäiskauppa (pl.

Kommentti “Tapanilan auto kuopio joyourself”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *